Kontakta Klei om du har ett projekt eller en idé du vill utveckla. Det kan handla om företagspresenter, profilprodukter, modellframtagning, produktion eller uppdragsdrejning. Här är några exempel på uppdrag vi har utvecklat och arbetat med.

Vänerskålen
På uppdrag av och i tätt samarbete med Vänermuseet togs Vänerskålen fram som en profilprodukt till Vänermuseet I Lidköping.

Restaurangporslin
Stora handdrejade mattallrikar i porslin togs fram efter beställning till Vigrum Krog och Kafé. Önskemålet var att ha ett unikt, handgjort och närproducerat porslin med god kvalité att servera på.

Uppdragsdrejning – Signe Persson-Melin
Stora handdrejade fat togs fram tillsammans med Signe Persson-Melin till hennes utställning på Rörstrand Museum 2011. Signe skissade och pekade, jag drejade efter hennes önskemål.

Årets julklapp åt Lidköpings Kommun 2011
Tillsammans med en kollega och mina elever vid Formakademin tillverkade vi 5000 spilkummar som julgåva till anställda hos Lidköpings Kommun. Skålarna var handdrejade och en mycket uppskattad julgåva.

Eldskulpturer
En 4 meter hög skulptur eldades och avtäcktes när den var som varmast inför hundratals åskådare under invigningen av Porslinsfestivalen 2006. Eldskulpturer liknande denna byggdes även på Paradisverkstaden på Öland, Wallåkra i skåne samt i Lidköping på uppdrag.

Kajsa Cramer Keramik
Framtagning av modellformar i silikon och gips samt gjutformar i gips för vidare gjutning och produktion i massan parian. Produktion bestående av gjutning, putsning, dekorering, glasering och bränning av porslinsserien “patchy” för keramiker Kajsa Cramer.

Klei Studio – Apelåsvägen 12 Lidköping – Sweden – 0046 (0)704914612 – info@kleistudio.se